مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی فروش ملک

سلام من ملکی دارم میخواهم شرایطی بفروشم چون فروش نمیره مبلغ بالا هست میخواستم بدونم من اگه نصفشو الان بگیرم و سند بزنم ولی توی قولنامه قید کنم تا زمانی که پول رو کامل پرداخت نکرده حق فروش و رهن و غیره رو نداره نمیتونه بفروشه یا اگه فروخت بعدا چکش پاس نشد میتونم برگردونم ملکو ؟ و این که زیر قرارداد میخوام بنویسم اگه چک پاس نشه حق فسخ مال من بشه م اگه فسخ کردم واقلی رو از پولی که بخوام بس برگردونم فسخ کنم
اینجوری اگه چکش پاس نشه میتونم فسخ کنم اگرم فروخته باشه میتونم برگردونم چون نوشتم حق فروش نداره هم میتونم واقلی رو بگیرم
درست فکر میکنم؟!

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام . باتوجه به سوالات زیاد شما بهتر است تماس بگیرید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام . اگرخیارشرط باشرط عدم فروش ملک برای مدت مشخصی درمبایعنامه درنظربگیرید تا بااعلام فسخ بتوانید عین مال راازخریداران بعدی مستردنمائید