مشاوره حقوقی رایگان - اسیب دیدگی گوش حین خدمت سربازی

باسلام من در حین خدمت سربازی بدلیل خوب بودن تیراندازی زیاد به میدان تیر میرفتم و بعد از مدتی فهمیدم که گوشم عفونت کرده و به بیمارستان ارتش رجوع کردم و با دادن تست دکتر گفت گوش راست کمی ضعیف شده و من بدلیل ندانستن قانون هیچ اقدامی نکردم. الان بعد از دوسال هنوز درد گوشم ادامه دارد. ممنون میشم برای گرفتن دیه راهنماییم کنید
با تشکر

پاسخ ها :

دریافت دیه آسیب دیدگی در حین خدمت سربازی آسیب دیدگی گوش در حین خدمت سربازی دیه آسیب سربازی دیه سربازی