مشاوره حقوقی رایگان - نمای ساختمان

سلام
ساختمان ما خیلی سال ها پیش توسط سازنده، نما شده، همسایه ما نما نداشت تا بلاخره بعد 7 8 سال اومده نما کنه، نما کار ساختمان ما مرز دو ساختمان را تا بالا نما کرده ولی پیشونی ساختمان که مقداری جلوتر هست برای اینکه تمام زوایای اون رو نما کنه مجبور شده یک ردیف در دو طرف پیشونی ساختمان نما کنه که این یک ردیف وارد مرز ساختمان همسایه شده و از اونجایی که همسایه ما ساختمونش پیشونی نداره الان میگن اون ردیف آجرنما وارد شده به مرز ساختمونش رو خراب کنه، با خراب کردن اون یک ردیف به شکل و ظاهر و باقی آجرنما های ما صدمه وارد میشه و همچنین یک وجه پیشونی ساختمان ما بدون نما میشه،چیکار میشه کرد؟

پاسخ ها :

مقداد علیپور

مقداد علیپور :

با سلام، اگر به توافق نرسید شما باید علاوه براعاده به وضع سابق کاری که در دیوار همسایه بدون مجوز انجام دادید، به جبران خسارت وارده احتمالی از قِبَل این اقدام هم محکوم میشوید.البته در صورت شکایت