مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

من با همسرم یک هفته بعد از عقد رابطه از جلو داشتم و بهش شک کردم که پرده بکارت نداشت و ادعای ارتجاعی کرده . آیا پزشک قانونی میتواند تشخیص دهد پارگی پرده جدید و زخمش تازست یا قدیمی ؟ یعنی مربوط به قبل از عقد یا بعد از عقد. فقط یک هفته شده از تاریخ عقد گذشته.

پاسخ ها :

شک به همسر در باکره بودن پرده بکارت ارتجاعی پرده بکارت پزشک زنان