مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای دیوان توسط بنیاد

با سلام.. پدر اینجانب از کارکنان ناجا بودن که در حین ماموریت فوت میکنند و ناجا فوت ایشان را شهادت تشخیص میدن.. اما مورد قبول بنیاد شهید واقع نمیشه و من از بنیاد به دیوان شکایت میکنم که دیوان حکم به ورود شکایت بنده مینماید.. اما مقامات زیربط در بنیاد اعلام کردن که دیوان برای خودش رای صادر میکنه و از نظر ما پدر شما شهید نیست..حالا میخواستم بدونم ضمانت اجرایی احکام دیوان عدالت چرا اینقدر پایینه و آیا راهی هست تا بنیاد شهید تمکین کنه یا خیر.. ممنون از سایت شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرحکم شهادت گرفتی،بنیادموظف به عمل کردن هست.موفق باشید