مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری باغ

از سال 1385 به بعد در باغی 2000 متری توسط شخصی تغییر کاربری به اصطلاح داده و بنایی 350 متری در آن دایر کرده بعد در سال 1388 به شخصی فروخته و دوباره اون شخص در سال 1393 به اینجانب فروخته ، اینجانب به عنوان شخص ثالث هیچ اطلاعی از شکایت جهاد نداشتم تا اینکه در سال 1399 حکم قلع و قمع البته به نام اون شخص اول از طرف اجرای احکام دریافت کردم و وقتی پیگیر قضیه شدم فهمیدم که این پرونده شکایت جهاد سالیان سال در استان البرز مفتوح بوده و چون شخص فروشنده اصلا پیگیری نکرده به اینجا رسیدیم ، حالا سوال بنده اینکه به عنوان شخص ثالث که میلیاردها هزینه کردم و اطلاعی از این قضایا نداشتم و بر اساس تعهد فروشنده ( شخص ثانی ) که در قرارداد اقرار کرده همه دیون دولتی پرداخت شده جهت جلوگیری از قلع و قمع چیکار میتونم بکنم ؟؟؟

پاسخ ها :

حکم قلع و قمع بنا تغییر کاربری باغ تغییر کاربری جهاد کشاورزی