مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت چک به مبلغ 4750000

سوال وقتتون بخیر یه چک به مبلغ 4750000 سال 90 از شخصی دریافت کردم تاریخ چک پول بحساب نبود 3 روز بعداز تاریخ چک برگشت زدم الان برگشتم و پیگیر میخوام بشم میخواستم بدون مبلغ چک با تاخیری که پاس نکردن چه مبلغی میشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر مبلغ چهارمیلیون و هفتصدو پنجاه هزارتومان بوده ، با خسارت تاخیر تادیه تا شهریور 99 حدود 24 میلیون تومان میشود