مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد فروشنده

سلام یه واحد آپارتمان خریدم که پس پرداخت مبلغ 400 میلیون و یک فقره چک 220 میلیونی قرار شد 50 میلیونم موقع آماده شدن سند بدم الباقی حساب وام حاضر شد بدم جمعا 820 میلیون. مبایعه نامه نوشتیم در بنگاه ولی بنگاه نگفت گاز و برقش قطع به علت خلافی البته ساختمان دارای پایان کار هست و همه کارهایش انجام شد ولی گاز و برق ندارم. برق از کنتور دیگه گرفتن. فروشنده ملزم شده تا پرداخت چک 220 میلیونی رفع کنه مشکله ضرر وزیان نوشتیم البته چک 220 میلیونی برگردون بمن چون گفت پول لازم یه چک نقدی 80 میلیونی گرفته با یه چکه 140 میلیونی. تو بنگاه هم گفتم که جابجا شد و نوشتم طرف هنوز امضاء نکرد
خواستم بدونم اگه گاز و برقش سر موعود وصل نشد چکو پاس نکنم چی میشه
البته تو قرداداد ملزم به رفع و مشکل هرگونه کم و کاستی تو ملک اومده و ضرر و زیان قید شده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

در صورتیکه وجه چک پرداخت نشه ایشان علیه شما طرح دعوا می‌کنه و خسارت تاخیر تادیه هم مطالبه می‌کنه
اما با پرداخت وجه چک از سوی شما تعهد ایشان که منتفی نمیشه بلکه در صورتیکه در تاریخ تعیین شده تعهد خودش. رو انجام ندهد میتونی هم ایشان را به انجام تعهد ملزم کنی و هم خسارت تاخیر در انجام تعهد که به صورت خسارت وجه التزام تعیین کردبن، مطالبه کنید