مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند

ملکی برابر قرارداد عادی خریدم و در متن قراراداد یک بند بشرح ذیل گذاشتم
"ماده 7 – تضمین انجام تعهدات و حسن انجام کار :
فروشنده برای تضمین تعهدات خویش عرصه ملک مزبور را بعنوان مال مرهونه ضمن عقد خارج لازم به تصرف خریدار داده و سپس جهت انجام عملیات ساختمانی انرا تحویل نماینده فروشنده داده و تا تکمیل ساخت و تحویل ان به خریدار در رهن باقی خواهد ماند."
الان مدت قرارداد تمام شده و به تعهداتش عمل نکرده و حدود نه ماه هم گذشته ولی فروشنده ملک رو تحویل نداده وامروز وفردا میکنه میتونم برابر این بند قرارداد ملزمش کنم سند عرصه رو رسمی به من منتقل کنه ؟ویا در قبال عدم انجام تعهد از این بند قراداد چگونه استفاده کنم ؟ ممنون اگه راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به مفاد قرارداد و ضمانت اجرای عدم انجام تعهدات توسط فروشنده ، دادخواست مناسب را اقامه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد به طور کامل مطالعه و بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید طبق قرارداد الزام فروشنده را بخواهید.
در خصوص ساخت و ساز نیز می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید اگر انجام نداد طبق نظر کارشناس می توانید هزینه ها را ارزیابی و خودتان هزینه کنید سپس هزینه های خود را طبق نظر کارشناس از متعهد مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول الزام ایشان را باید بخواهید و بعد اگر انجام نداد خودتان با هماهنگی میتوانید اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حضوری و با مطالعه مدارک شما مشورت بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال در گذشته مطرح شده است و این سوال تکراری است و قبلا به این سوال بصورت جامع و کامل پاسخ داده شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قبلت پاسخ داده شده اسناد و مدارک شما کلیات باید رویت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر عرصه بصورت سند رسمی در رهن خریدار قرار داده شده با اثبات عدم انجام تعهد یا تاخیر در اجرای تعهد در مراجع قضایی می توانید درخواست مزایده عرصه را نماید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
دادخواست الزام به ایفا تعهد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و...