مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد فروشنده

سلام وقت بخیر. یک واحد آپارتمان پیش فروش خریداری کرده ام که کل آپارتمان دارای دو طبقه پارکینگ همکف و زیر زمین می باشد که در موقع قرارداد علاوه بر توافق شفاهی کتبا در مبایعه نامه هم قید شده که پارکینگ طبقه همکف حال بعد از تحویل واحد فروشنده از تحویل پارکینگ خودداری کرده و میگه که باید بری پارکینگ زیر زمین و درب پارکینگ بالا رو بسته هرچند به مدت یک ماه در پارکینگ همکف پارک کردم لطفا راهنمایی میفرمایید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

همان مواردی که در قرارداد قید شده باید اجرا شود و میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعا دارد نیتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به ایفای تعهد اقدام بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق قرارداد وکیل بگیرید و ایشان را الزام نمایید زمانیکه شخصی قراردادی می‌نویسد که دیگر دلبخواهی نمی تواند هر فعلی را انجام دهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادخواست الزام به انجام تعهدات فروشنده را مطابق مفاد قرارداد فی مابین تقدیم دادگاه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت کیفری ممانعت از حق مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید و الزام فروشنده را جهت تحویل پارکینگ طبق قرارداد بخواهید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
ادادخواست الزام به ایفای تعهد را مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به متن قرارداد که به آن اشاره کرده‌اید گویا فروشنده از تعهدات ناشی از قرارداد منعقد شده فیمابین خودداری کرده است. بنابراین توصیه می‌شود که شما ابتدا از طریق اظهارنامه، تعهداتی که فروشنده بر مبنای قرارداد دارد را یادآوری کنید. در صورتی که این اظهارنامه افاقه‌ای نکرد شما دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد به طرفیت فروشنده را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تحویل (ایفای تعهد ) وفق قرارداد از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب قرارداد الزام فروشنده به انجام تعهد قراردادی خواسته شود

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. طبق مبایعه نامه باید پارکینگ در اختیارتون بگذارد.در غیر این صورت دادخواست باید بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در مبایعه‌نامه ذکر شده است شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق تعهدات قراردادی خود باید پارکینگ را تحویل دهد دعوی مناسب طرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام، این موضوع به نظر مشکلی است که باید با فروشنده در مورد آن صحبت کنید. اگر در قرارداد شما قید شده است که پارکینگ همکف نیز به شما تحویل داده شود، فروشنده باید این تعهد را رعایت کند و پارکینگ همکف را به شما تحویل دهد. در صورتی که فروشنده این تعهد را نپذیرد، می‌توانید با استفاده از حقوق خود به دادگاه مراجعه کرده و حق خود را پس بگیرید. به هر حال، قبل از هر چیز، با فروشنده صحبت کنید و سعی کنید به صورت دوستانه و با حوصله به راه‌حل مناسب برسید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

همان پارکینگی که در قرارداد ذکر شده برای شماست میتوانید اظهارنامه به بازکردن پارکینگ دهید و اشاره کنید درصورت عدم همکاری، ظرف مدت .. شکایت کیفری ممانعت از حق مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای برای فروشنده ارسال و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
انچه در قرارداد امده معتبر و قابلیت الزام را دارد. اگر در قرارداد پارکینگ شما قید شده است، دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی وخسارات ثبت نمایید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
حسب مورد می توانید دعوی الزام به تحویل پارکینگ یا رفع ممانعت از حق مطرح کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

همان مواردی که در قرارداد قید شده باید اجرا شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به قرار داد تنظیمی فی ما بین طرفین می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد ثبت نمایید.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر در مبایعه نامه و صورتجلسه تفکیک قید شده باشد شما محق هستید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست الزام فروشنده به انجام تعهد را مطرح کنید و اگر برای عدم انجام تعهد خسارتی در مبایعه نامه تعیین شده میتوانید خسارت را نیز مطالبه نمایید.