مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلت با تمام مدارک

با سلام خدمت شما میخواستم راهنمایی کنید چطور میتوانم به موتورم برسم چند وقت پیش ازم دزدیدن با تمام مدارکش بعد طرف با موتور من تصادف کرده و در حال حاضر پارکینگ هسته چطور میتوانم به موتورم برسم ممنون میشم اگر رهنمایی کنید

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام.از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را به دادسرا تقدیم نمایید بقیه مراحل در دادسرا انجام و از آن طریق راهنمایی میگردید.

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام ابتدائا باید طرح شکایت سرقت کنید تا از دادگاه برای تحویل موتورسیکلت معرفی شوید