مشاوره حقوقی رایگان - تخریب

سلام خسته نباشید
من تو یه کارخانه با یک نفر شریک هستم یک روز که رفته بودم اونجا دیدم یکی از درب اتاقها قفل شده و قفل رو پا پیچکوشتی باز کردم برای برداشتن فاکتورها و شریکم رفته شکایت کرده به عنوان تخریب و من محکوم شدم آیا باز کردن در با پیچکوشتی تخریب حساب میشه در صورتی که گفته من درب رو شکستم و در اظهاراتم هم گفتم که هیچ خسارتی به درب وارد نکردم ولی از کلانتری صورت جلسه آورده که در شکسته شده در صورتی که کار من نبوده الان حکم چی میدن به من در صورتی که شریک هستم اونجا؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون تمام واقعه این بود فقط چیزه خاص دیگه ای نیست فقط یک مسئله هست که شاکی تو دادکاه گفته من بالگد درب رو شکستم ولی تو صورتجلسه کلانتری گفتن فقل درب تخریب شده تناقض گوییش محرزه

اتهام تخریب تخریب در تخریب