مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش

با سلام.من مهریه ام را کامل بخشیده ام و مشاوره از طرف دادگاه را رفته ام و دادگاه حکم عدم سازش رو صادر کرده و معرفی به دفترخانه طلاق کرده ولی شوهرم به دفترخانه نمیاد میگه 30میلیون بده تا طلاق بدم .تکلیف من چیه؟؟؟؟؟ پیش قاضی برم امکان صدور طلاق یه طرفه نیست؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر گواهی عدم امکان سازش براساس طلاق توافقی صادرشده باشد مهلت ارایه گواهی به دفترطلاق سه ماه است اگردراین مهلت به دفترطلاق مراجعه نشود گواهی مزبور ازدرجه اعتبار ساقط میشود وتوافقاتی هم که ضمن ان شده بلااثر میشود

پرسشگر :

خب نه جناب سوال من اینه که مرد به محضر نمیاد و میگه پولم بدید میخوام ببینم راه داره باتوجه به حکم دادگاه خطبه به تنهایی خونده بشه؟؟؟؟؟؟

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
اگر در عقدنامه وکالت برای طلاق ذکر شده باشد با ان میتوانید به وکالت صیغه طلاق را جاری کنید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام شما تا قبل از اتمام مدت مندرج در دادنامه تشریف ببرین نزد قاضی شعبه .از دادگاه نماینده میفرستن

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما نفرمودید که طلاق یک طرفه است یا توافقی.اگر توافقی باشد ،با عدم حضور طرفین در دفتر خانه در موعد مقرر ،دادنامه باطل می شود واگر یک طرفه، با مراجعه به دادگاه واخذ نامه به دفتر خانه این اقدام منفور اجرا خواهد شد.یاالله