مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت تصادف

سلام. من با موتور تصادف کردم (یه ماشین زد به من) و طبق کروکی پلیس ( که نمیدونم به حق هست یا نه ) مقصر شناخته شدم و چندتا سوال دارم.
1. کجا میشه راجب کروکی مشاوره گرفت که مطمئن بشم مقصر من بودم یا نه.؟ چون تو کروکی زده من زدم بهش ولی اون زده به من. چطور میتونم ثابت کنم اون زده به من؟
2.ایشون چند ساعت بعد از تصادف اومدن بیمارستان با سرباز کلانتری و در حالتی که من هوشیاری کامل نداشتم ازم اثر انگشت گرفتن که چراغ قرمز رو رد کردم. (من چون شکستگی و در رفتگی داشتم که پام پلاتین هم شد توانایی نوشتن نداشتم و خودشون نوشته بودن و تو اون حال به کسی که اونجا بود درخواست دادم یه چیز دیگه بنویسه ولی قبلی رو خط نزده و من هم ندونسته انگشت زدم) میشه رو این شکایت کرد؟
3. و در اخر اگه من مقصر بمونم و بگم هیچ پولی ندارم ایا دارایی هام توقیف میشه؟ اگه اره کی؟یا فقط استعلام میشه؟ ایشون مدعی شدن خسارتشون حدود 40میلیون میشه دادگاه چکار میکنه و خسارتش به چه صورت باید پرداخت بشه؟ ایا باید رضایت اون شخص جلب بشه یا خسارتش طبق کارشناسی پرداخت بشه؟ (چون گواهینامه موتور ندارم میگن بیمه پولی نمیده درسته؟)البته سقف بیمه ام 9میلیون هست که انگار هیچی.

ممنون میشم سریع تر جواب بدید گیر بد ادمی افتادم.

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام. دوست عزیز بیمه برای چنین روزی خوبه سما اشتباه کردید که موتور خود را بیمه شخص ثالث ننمودید.
میتوانید با پرداخت هزینه کارشناسی به نظریه کاردان یا کارشناس پلیس اعتراض بگذارید تا صحنه مجددا توسط کارشناس دادگستری مورد بازبینی وکارشناسی قرار گیرد 3:چنانچه مقصر حادثه در نهایت شما باشید و مطابق حکم دادگاه محکوم گردید مبلغ محکوم به را باید شما پرداخت نمایید البته در صورتی که اموالی نداشته باشید میتوانید پس از محکومیت دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نمایید دادگاه پس از رسبدگی در صورت اثبات این موضوع ،حکم به تقسیط برای شما صادر مینماید.