مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با عرض سلام مجدد خدمت شما من و همسرم در حال جدا شدن از همدیگر هستیم و میخواهم طلاق غیابی بگیرم از ایشان با این شرایط میخواستم ببینم چگونه میتوانم حضانت فرزندم را بگیرم و اینکه آیا با توجه به اینکه من در اروپا زندگی میکنم و ایشان‌در ایران برای گرفتن حضانت فرزندم باید ابتدا مهریه ایشان را پرداخت کنم و ارتباطی ندارد به پرداخت مهریه و اینکه برای گرفتن حضانت دخترم خود من باید حضور پیدا کنم در ایران یا میتوانم بجای خود وکیل بگیرم و این مراحل را وکیلم انجام بدهد. ممنون میشوم توضیح بدهید و مراحل و قوانین طلاق غیابی را هم به بنده بگویید با سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما هرزمان می توانید باپرداخت حقوق مالی همسرتان ایشان را طلاق دهید دادگاه ابتداعاگواهی عدم امکان سازش صادرمیکندلکن ثبت طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی همسرتان است مهلت گواهی عدم امکان سازش سه ماه است درمورد حضانت اطفال تاسن هفت سالگی چه طفل پسرباشدچه دخترحضانت بامادراست بعدازهفت سالگی باپدرمگر اینکه عدم صلاحیت پدریامادر دراین دوران اثبات شود یامصلحت طفل برزندگی باپدریامادرباشد