مشاوره حقوقی رایگان - در مورد معامله با سند تک برگی تصحیح نشده

سلام من یک ملکی رو فروختم و یک سوم پولش رو دریافت نمودم و دو سوم پول را خریدار نمیدهد و میگوید که سند شما مورد دار است و حدود اربعه سند اشتباه نوشته شده در سند ، آیا میتوانم قرارداد را فسخ کنم ؟ شرایطش چیه؟

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام‌.فسخ معامله بستگی به شرایط قید شده در قرارداد دارد اما الباقی ثمن معامله را میتوانید از دادگاه مطالبه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فسخ دو شرط دارد :
اول اینکه در قرارداد پیش بینی شده باشد دوم :موارد فسخ قانونی باید عکس قرارداد ارسال شود تا پاسخ دقیق تری اعلام شپد