مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار موقوفی تعقیب و مرور زمان

سلام سال 93 متوجه شدم در سال 91 که بنده با یک شرکت، مدیر عاملش بودم ، بابت پیمانکاری از شهرداری بستانکار بودم؛ چندین درخواست وجه توسط فردی با مهر جعلی متشابه مهر شرکت و امضا جعلی به نام بنده ارائه وجوهی دریافت شده بهمن ماه 98 خودم شکایت کردم و متاسفانه تیرماه امسال به بازپرسی ارجاع شد! و بازپرسی به دلیل مرور زمان قرار موقوفی صادر کرده‌است. سئوالم این است؛
1_آیا در لایحه تقدیمی به تجدید نظر می توان ارائه سند مجعول بابت دریافت وجه و توقیف مشتکی عنه به تحصیل مال از طریق نامشروع و با توسل به عمل متقلبانه بابت کلاهبرداری استناد نمود؟
ممنون از محبتتان

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به نظر میرسد که موضوع مشمول مرور زمان شده باشد البته احتیاج به توضیحات بیشتر وجود دارد که در صورت لزوم تماس گرفته شود