مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

سلام بنده سال 91 در پلیس راهور در حین مراجعت به بهداری دچار سانحه در ناحیه ساق پای چپ شکستگی شدم کمیسیون 140 ناجا 8 درصد معلول خدمتی و 300 هزار تومان غرامت دریافت نمودم آیا در آینده از حقوق و مزایا به من تعلق میگیره یا نه تو عید هم از طرف ناجا مشخصاتمو گرفتن ولی تا حالا خبری نشده اگه راهنمایی کنید ایا شکایت کنم یا دادخواست بدم یا امیدی هست چون نمیتونم کار سخت بکنم ممنون میشم

پاسخ ها :

پرسشگر :

یعنی تو این نظام سالم رفتم ناقص آمدم دولت حمایت نمیکنه پس به چه دردی میخوره

معلول خدمتی سربازی معلول خدمتی آسیب دیدگی در حین خدمت