مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام. از 24تیر 98 در شرکتی خصوصی مشغول به کار شدم. حدودا 3روز پیش از من خواستن استعفا بدم. با توجه به اینکه قراردادم تا اخر سال 99 نوشته شده. میخواستم بدونم آیا شرکت میتونه مجبورم کنه به استعفا. و اگه قبول نکنم چه اتفاقی میوفته. اگر استعفا بدم حق و حقوقم چطور محاسبه میشه

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خیر شما تا پایان قرارداد میتوانید کار کنید و اگر شرکت شما را اخراج کند از طریق اداره کار میتوان اعاده به کار گرفت و حقوق و مزایای شما قابل دریافت میباشد