مشاوره حقوقی رایگان - حدود پارکینگ

سلام
ما یک ساختمان 3 طبقه هستیم که من مالک طبقه 3 و پارکینگ قطعه 3 هستم و در سند حدود پارکینگ من 2متر و 10 سانت از شمال و 5 متر از شرق ذکر شده و در انتها نوشته که حقوق اتفاقی : انباریها شماره 1 تا 3 حق عبور از پارکینگ قطعه 3 را دارند.
آیا این متن نشان نمی‌دهد که حدود پارکینگ من جنب انباریها ست؟
ولی یکی از همسایه ها ادعا دارد که در صورت مجلس تفکیکی پارکینگ من آنجا نیست. آیا حدود پارکینگ در سند ختم کلام نیست؟

پاسخ ها :

حدود پارکینگ در سند حدود پارکینگ در صورت مجلس تفکیکی حدود پارکینگ پارکینگ در ساختمان پارکینگ در سند پارکینگ سند