مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل عدم ارائه/التزام به تعهد حضوری

سلام وقت بخیر پیامکی حاوی متن زیر به چه معناست؟
مالک محترم خودرو شماره ———ایران99 به دلیل عدم ارائه/ التزام به تعهد حضوری، برابر ماده 638 ق.م.ا، تبصره یک ماده 5 قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان منکر مصوب 94/1/23 و بخشنامه شماره 9000/19275/1398/140 دادستان کل کشور، دستور توقیف خودرو شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی به نزدیک ترین مرکز امنیت اخلاقی مراجعه نمایید.

پاسخ ها :

دستور توقیف خودرو به دلیل عدم التزام به تعهد حضوری توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی دستور توقیف خودرو ماده 638 قانون مجازات اسلامی ماده 5 قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان منکر توقیف خودرو پلیس امنیت اخلاقی