مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی

با سلام. پیامکی تحت عنوان مالک محترم خودرو شماره ... به دلیل عدم ارائه/ التزام به تعهد حضوری، برابر ماده 638 ق.م.ا، تبصره یک ماده 5 قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان منکر مصوب 94/1/23 و بخشنامه شماره 9000/19275/1398/140 دادستان کل کشور، دستور توقیف خودرو شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی به نزدیک ترین مرکز امنیت اخلاقی مراجعه نمایید. به دست من رسیده. خواستم بدونم با توجه به این که سری اول هست، ایا خودرو توقیف می شود؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام درصورت پیگیری و ارائه مدارک و تعهد خیراحتمال توقیف کم است