مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس

سلام خدمت اساتید محترم خسته نباشید من سه سال هست به دلیل حق حبس زوجه مهریه و نفقه پرداخت میکنم ولی زوجه در تمام دادگاه ها مثل دادگاه خانواده و تجدید نظر و دادگاه کیفری اعتراف میکنه هیچ وقت به زندگی باز نمی گردم آیا زوجه از حق حبس سواستفاده کرده؟؟ آیا با اعتراف به باز نگشتن زوجه طبق روال معمول نفقه پرداخت کنم ؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تا زمانی که حق حبس دارند باید پرداخت کنید و ایشان ناشزه محسوب نمیشوند. در صورت عدم تفاهم نسبت به طلاق اقدام نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام.خیر تاثیری در موضوع مورد نظر شما ندارد. تا زمانی که حق حبس را دارد می‌تواند از آن استفاده کند