مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب

سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم بهترین واکنش در مواجهه با گشت پلیس زمانی که مشروبات الکلی در ماشین هست چیه؟ بهتره بطری مشروب ر‌و حتی جلوی چشم مامور خالی کنیم رو زمین یا پرتش کنیم ؟و در هردو حالت منکر بشیم که مشروب بوده ؟

پاسخ ها :

روح اله نظری

روح اله نظری :

سلام 1- با توجه به اینکه دین مبین اسلام، مسلمان را از خوردن و یا حمل و....،مشروبات الکلی(سکرآور) نهی کرده توصیه میکنیم با عمل به آموزه های دینی موجبات گرفتاری دنیوی و اخروی خود را فراهم نک

روح اله نظری

روح اله نظری :

نکنید 2-هدف ما از پاسخ به سوالات شما عزیزان،کمک در جهت تحقق هرچه بهتر عدالت است،با این وصف پاسخ به چنین سوالاتی که امکان رهایی و یا کمک به فرد خاطی از کیفر اقدام مجرمانه ی خود در آینده و حال وجود دارد با منشور اخلاقی موسسه دادراه در تضاد است.