مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد جاده در زمین کشاورزی

سلام. در زمین کشاورزی من مدتی پیش بدون اجازه اقدام به ایجاد یک جاده بدون اطلاع من برای یک زمین در نزدیکی زمین من و چند زمین افراد دیگر کردن. البته همسایگان دیگر من اجازه ندادن جاده از زمین های انها عبور کند ولی بعد از چند روز بعد گفته شده با حکم دادستان و حضور نیروی انتظامی جاده کامل کشیده شد . آیا آنها میتوانن بدون اجازه و اطلاع صاحب زمین این کار انجام بدهند؟ تقریبا زمین من از وسط به وسیله این جاده جدا شده و حدود 500 متر از زمین من عبور کرده است. من از طریق قانون میتوانم از دادستان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام باید حکمی که دادگاه صادر کرده را پیگیری کنید احتمال دارد بعلت حق ارتفاق و عبور از زمین شما حکم صادر شده باشد