مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه بابت خدمات زودتر از موعد یک واحد تجاری

با سلام و احترام،
بنده مستأجر یک باب مغازه تجاری داخل یک مجتمع تجاری-اداری هستم،
بر طبق عرف همیشه آخر هرماه برگه شارژ از طریق مدیریت پاساژ به مغازه دار داده میشد و نهایتا ظرف یک هفته هم پرداخت میشد، ولی.....
ولی باتوجه به شرایط بد اقتصادی حاکم بر جامعه و افزایش هزینه ها، مدیرعامل پاساژ درخواست پرداخت شارژ در اول ماه رو دارند، (یعنی شارژ شهریور ماه بجای 31ام شهریور باید در اول شهریور پرداخت گردد) و بوسیله حراست مجموعه امروز پیغام دادن که درصورت عدم پرداخت، برق واحد خاطی فردا (10ام ماه) قطع خواهد شد...
بزرگواری فرمایید و راهنمایی کنید که در وهله اول همچین ادعایی بحق و قانونی است؟
یعنی من مستاجر که مشخص نیست اصلا قراردادم تا کی میباشد و مشخص نیست اصلا یک ماه کامل رو اینجا هستم که بخواهم اول ماه، شارژ ماه پیش رو را پرداخت کنم؟!
اگر راهی برای اعتراض به این تهدید مدیریت مجموعه وجود دارد و در کل پرداخت هزینه بابت خدماتی که هنوز دریافت نکردم و قرار است در طی آینده دریافت کنم، منطقی و مستدل است؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله درصورت عدم پرداخت شارژ مدیر میتونه انشعابات رو مطابق قانون قطع کنه، درمورد پرداخت اول ماه اون با توافق کلیه واحدهاست