مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و فحاشی و افترا

سلام بنده مدت یک سال است به این اپارتمان امده ام. سربچه با یکی از ساکنین به مشکل خوردم . بنده همسر صیغه ای دارم . و ان همسایه هم مثل من است . ایشون تو در و همسایه بار صدای بلند چند مرتبه فحاشی کرده است و این خانم مدیر ساختمان است . و تمامی فکرها و دیدگاها رو نسبت به بنده عوض کرده . بنده حجاب نسبتا ازادی نسبت به این خانم دارم . و این خانم با حجاب بنده و رفت و امد های بنده کار دارد و دخالت میکند در امور زندگی من. بنده در خانه گل درست میکنم و منطقه های دیگر گل مصنوعی فرستاده میشود با پیک موتور ایشون از پیکی ها عکس و فیلم میگیرد و هر دفعه شروع به ناسزا گویی در محل میکند و تمام عکس و فیلم ها رو به همسرم نشان داده و میگویید شماره بدکاره و خراب هستید شوهر بنده خبر دارد من کار میکنم و در جریان هست به این خانم هم گفته است . اما این خانم همچنان دارد به کار خود ادامه میده یک کاغذ بدست گرفته در همه ی خانه ها رو میزند تا استهشاد جمع کند غیر از دو و سه واحد از ساختمان که اشناهاشون میشینن امضا نکردن و من هم از کسبه های محل استهشاد جمع کردن که با ابرو هستم و اهل این حرفا نیستم. باید چکار کنم این همسایه دست از سر من بردارد.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر مدارکی دال بر مزاحمت یا فحاشی دارید میتونید به اتهام فحاشی ومزاحمت از ایشون شکایت کنید البته باد شاهد داشته باشید.