مشاوره حقوقی رایگان - مشمول صدور دستور تخلیه میشوم یا خیر

سلام. بنده در اواخر خرداد 94 از طریق تنظیم یک اجاره نامه کتبی و با امضای دو شاهد در یک آژانس مسکن منزل مسکونی خود را بمدت یکسال (تا پایان خرداد95) اجاره دادم .
اما چون قصد فروش این ملک داشتم، از تمدید قرارداد قبلی و یا تنظیم قرارداد کتبی جدید با مستاجر خودداری نمودم و فقط بصورت شفاهی و بدون حضور شاهدی ، توافق نمودیم تا زمانیکه این ملک بفروش نرفته، بدون هیچگونه تنظیم قراردادی و یا ایجاد تعهد کتبی برای خود، ایشان در قبال پرداخت اجرت المثل (معادل مبلغ اجاره بها مندرج در قرارداد منقضی شده) ، در این ملک سکونت داشته باشد.
شایان ذکر است ایشان در طول در این مدت دو سال، مبلغ اجرت المثل را طبق روال دوران قرارداد اجاره، در موعد مقرر بصورت چک پرداخت نموده است.
اما اخیرا به ایشان اعلام نمودم که باید منزل را تخلیه کنی، ولی ایشان بدون داشتن شاهدی ، با ادعای اینکه در متن چک های صادره خود کلمه ”بابت اجاره” درج نموده ، مدعی تمدید قرارداد اجاره سال 94 بصورت شفاهی می باشد و از تخلیه این ملک خودداری می ورزد.

با عنایت به اینکه قرارداد اجاره در سال 94 ، دقیقا مطابق قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 (بصورت کتبی و دو شاهد و با ذکر مدت اجاره) تنظیم گردیده ، در صورت به اثبات رسیدن ادعای بنده مبنی بر عدم تمدید شفاهی قرارداد و دریافت اجرت المثل در طول این دو. سال ، ایا باستناد قانون فوق ، می توانم درخواست ”صدور دستور تخلیه” از شورای حل اختلاف نمایم ؟؟
در صورت پذیرفته شدن ادعای ایشان مبنی بر تمدید شفاهی قرارداد ، آیا بنده باستناد قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال 76 و تبصره ذیل بند 5 ماده دو آیین نامه اجرایی قانون فوق می توانم درخواست "دستور تخلیه" به شورای حل اختلاف ارائه نمایم ؟

با عنایت به مفروضات فوق، چگونه می توانم بر اساس قانون سال 76، تقاضای صدور دستورتخلیه نمایم؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلا،مفروضاتی که درسؤال مطرح کردیدبایدعنایت کنیدحضوری به کیل مراجعه کنید.موفق باشید