مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسائل خریداری شده منزل توسط زوج

با سلام. بنده 25 سال قبل ازدواج کردم و سه فرزند دارم که به ترتیب 24سال 14 و 11 ساله هستند. محل کارم در اصفهان محل سکونت تهران است. منزل محل سکونت را با زوجه شریک هستیم که خودم بنامش کردم به عوض مهریه و تمام وسایل منزل را خودم خریده ام چون زوجه خانه دار و منبع درآمدی ندارند و جهیزیه ناچیزی داشته که بیشترش از بین رفته و الان موجود نیست. در اصفهان منزل دیگری تهیه کردم که در شآن زوجه است ولی ایشان حاضر نیست به آنجا بیاید اظهارنامه الزام به تمکین ارسال شده ولی ایشان تمرد میکند . آیا بنده میتوانم وسایل منزل تهران را بدون هماهنگی زوجه به منزل جدید اصفهان ببرم؟ چون ایشان به اصفهان نمی آید

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شما هرجایی که مسکن ب ای زندگی مشترک تهیه کردید میتونید وسایل رو به اونجا ببرید منعی نداره بشرط اینکه وسایل ماله خودتون باشه. واگر حکم عدم تمکین علیه زوجه گرفتید ایشون ناشزه محسوب میشه و مستحق دریافت نفقه هم نیست......
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09122219001)