مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام، من با فردی در یه مجموعه شریک شدم ، قراردادی بین ما نیست و اعتمادی شروع کردیم ، الان شریک بنده به دلیل داشتن سهم بیشتر در شراکت ادعای همه کاره بودن کرده و دسته مارو از امور مجموعه کوتاه کرده . آیا صرف سهم بیشتر داشتن چنین اجازه ای دارن ایشان یا خیر ؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید قرارداد نوشته باشید الان اگر از مجموعه خارج بشید دیگر اثبات شراکت بسیار مشکل خواهد بود.چون هیچ دلیلی بر شراکت ندارید.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09122219001)