مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعاده ی دادرسی

بنده را به جرم ایراد صدمه بندنی عمدی صرفا با وجود نامه پزشکی قانونی شکایت شاکی و گزارش مرجع قضایی به پرداخت دیه محکوم کرده اند
بنده در رابطه با اینکه شخص دیگری در دادگاه دیگر با همین ادله یعنی نامه پزشکی قانونی شکایت شاکی و گزارش مرجع انتظامی دادگاه حکم به برائت آن شخص داده حال بنده میتوانم با عنایت به ماده471و بند (ت)ماده 474قانون آیین دادرسی کیفری درخواست اعاده دادرسی بدهم؟

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام جهت اقدام ب اعاده دادرسی نیاز ب دلیل جدید یا غیرقانونی و غیرشرعی بودن حکم را دارد