مشاوره حقوقی رایگان - صیغه 99 سال و ارث

یک خانومی از بستگان ما از ازدواج اول خود صاحب فرزند نشد. و یک فرزند پسر را یک خانواده ای که بچه را نمی توانستند نگه دارند به فرزند خواندگی گرفته شد و این پسر صاحب شناسنامه جدید شد و عملا فرزند خوانده این خانواده . اما 4 سال قبل شوهر این خانوم در یک حادثه فوت می کند. و این زن بعد از 3 سال با یک مرد جدید صیغه 99 ساله می کند که همسرش فوت شده و صاحب یک دختر است. چند سال قبل این خانواده جدید یک خانه میخرند سند به نام خانوم است . متاسفانه این خانوم توسط شوهر دوم (( صیغه 99 ساله )) و دختر این مرد تحت فشار های روحی روانی قرار گرفته است. با این توضیحات آیا شوهر دوم (( صیغه 99 ساله )) و دخترش از این زن می توانند ارث ببرند یا اصلا ادعای ارث کنند.؟ آیا پسر خوانده این خانوم که از 3 ماهگی تحت کفالت قانونی این خانوم قرار داشت و مراحل قضایی آن طی شد میتواند صاحب ارث شود.؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

همسر صیغه ای و فرزندش ارث میبرند ولی فرزندخوانده آنها ارث میبرد تحت شرایط خاص