مشاوره حقوقی رایگان - پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير ثبت گردید

پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير ثبت گردید یعنی چه ؟

پاسخ ها :

پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير ثبت گردید پرونده با علت طرح تحقیقات مقدماتی ثبت گردید پرونده ثبت گردید