مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی معلولان

با سلام
تا آخر امسال 15/5سال در مشاغل سخت و زیان اور 1/5 سال سربازی، کارفرما گفته شرکت فقط تا پایان امسال کار می کنه. معلول جسمی حرکتی متوسط مورد تایید بهزیستی هستم، با توجه به این که در صورت تعطیلی کارگاه 3 سال بیمه بیکاری می گیرم آیا امکان بازنشستگی برای من هست (شرکت خصوصی و سن من 36)

پاسخ ها :

نبی اله لطفی

نبی اله لطفی :

استان :

سلام بنظر من بارقوانین جدید بیمه ایی پس از تکمیل پرداخت حق بیمه امکان دارد