مشاوره حقوقی رایگان - صاحب قبل رو پلاک شکایت کرده دستور مقام قضایی

سلام من یک مینبوس 4 ماه قبل خریدم از یکی از دوستان اون بنده خدا هم از یک نمایشگاه دار خریدش که از همون روز که من خریدمش دستور قضایی رو پلاک ماشین بوده و من خبر نداشتم صاحب اولی ماشین 8سال قبل میگه من ماشین فروختم وکالتم دادم به خریدار که تعویض پلاک کنن ولی نکردن تو این چند سالم پیگیر نشده ماشین چند دست جابجا شده تا به دست من رسیده و خلافی ماشینم بالای حالا ماشین توقیف شده پارکینگه ؟ اون بنده خدا صاحب پلاکم میگم شما شکایت بردار یک وکالت یک هفته به من بده من تعویض پلاک نکردم خلافی صفر نکردم مجدد شکایت کنن میگه که نه من یک روزم وکالت دیگه نمیدم فقط باید بیایی ایلام یا مبلغ خلافی که دو600است بریز با هزینه دادگاه که بیشتر از یک میلیون و پانصد خرج کردم منم بم هستم بنده خدا یکی از روستا ها ایلامه نمیشناسمش موندم پول بریزم یا نه خودمم شرایط کاریم طوری هست نمیتونم برم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید هزینه شکایت کرده ایا یکو پانصد اصلا میشه یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در مورد هزینه شکایت شما از ایشان مدرک بخواهیند ببینید چه مدرکی ارائه میده تعویض پلاک باید صورت بگیره