مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده به دلیل عدم تعویض پلاک

سلام ، با عرض خسته نباشید. دو ماه پیش یک ماشینی رو به نامم وکالت زدند اما وقتش به دلایلی تموم شده و وکالت نمی داد و طرف فروشنده شکایت کردن برای فک پلاک و امروز از طریق راهنمایی پلاک گرفتن و ماشین رو بردن پارکینگ. تکلیف این نوع موضوع چگونه می شود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با وکالتی که در دست دارید اقدام به فک پلاک نموده و پلاک جدید به نام خودتان نصب کنید