مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از حیاط واحد زیرپیلوت و هزینه نگهداری آن

سلام بنده مالک واحد زیرپیلوت یک ساختمان جنوبی هستم ، به حیاط ساختمان فقط از پنجره ما راه هست ضمنا یک درب نفررو به کوچه دیگر نیز راه هست که قابل استفاده نیست سوال من این هست که آیا واحدهای دیگر حق استفاده از آن حیاط را دارند و یا می توانند از پیلوت برای حیاط، پله تعبیه کنند و از آنجا استفاده کنند و آیا قاعده لاضرر در آن جاری است و ضمنا هزینه نگهداری حیاط به چه صورت می باشد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر جزء مشاعات ساختمان باشد کلیه مالکین مشاعی حق استفاده از آن را دارند باید به سند و صورتمجلس تفکیکی رجوع کنید و ببینید که جزء مشاعات ساختمان هست یا از موارد اختصاصی .