مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

با سلام چند سال شوهرم و پسر برادرم با هم طرح دوستی ریختن و شوهرم میگفت پول اون دست منه و همه ی کارهای اونو شوهرم انجام میداد چند ماه پیش از ضبط صدای شوهرم فهمیدم که هر روز از شوهرم پول میگیره من بهش گفتم که دیگه با شوهر من کاری نداشته باش و در پیامک به من منو تهدید میکنه فیلمی ازت دارم پخش میکنم اینستا میگه شوهرت این فیلمو به من داده در صورتی که من از خودم مطمعن هستم چند بار تهدید کرده کاری میکنم از تهران فرار کنی ولی شماره موبایل به نام شوهرمه من استفاده میکنم تحت چه عنوانی ازش شکایت کنم ایا چون خط به نام خودم نیست میتونم شکایت کنم تو رو خدا زودتر جواب بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تهدید میکند میتوانید با همین عنوان شکایت کنید. از پیامکها پرینت بگیرید. و بعنوان دلیل ارایه دهید