مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

باسلام من پارسال در شهریور ماه تصادف کردم و حکم دادگاه به این قراره:1.دو فقره از چهارپنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی درشت نی و نازک نی که مطلوب التیام یافته.2.سه صدم دیه کامله بابت آسیب نسوج نرم ساق چپ دراطراف شکستگی.3 دوصدم دیه کامله بابت ارش سطحی ساق چپ.4 سه هزارم دیه کامله بابت دوعدد کبودی درآرنج وساعد راست و سوال دیگه هم داشتم اینکه حکمی که پزشک قانونی به من داده وبه شرح زبراست مجموع ارش بیش از1% و کمتر یا مساوی 10% دیه کامله آیااین هم قیدمیشود چون من داخل پام پلاتین گذاشتن وپام دچارسوختگی شده و این حکم هنوز قطعی نشده و درضمن اگراعتراض نداشته باشیم میتونیم سریع اقدام کنیم یا باید بعد از 20 روز مراجعه کنیم؟ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام اگه در رای صادره طبق نظریه پزشکی قانونی از قلم افتاده جراحات شما میتوانید درخواست اصلاح دادنامه کنید وگرنه اعتراض نداشته باشید بعد از گذشت 20روز ازتاریخ ابلاغ برای شاکی ومتهم رای قطعی میشود وبرای اجرا به اجرای احکام کیفری فرستاده میشود