مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی ملکی

با سلام
ملک ما حدود پنجاه سال است که ساخته شده و همسایه مجاور ما در حال ساخت و ساز است، از بنده شکایت کرده که لوله بخاری وارد ملک من شده و مانع دیوار کشی شده ولی تاکنون به من اطلاعی نداده و نامه کارشناس دادگستری را دارد که من به او ضرر زده ام و درخواست مطالبه خسارت کرده نظر به اینکه من تاکنون اطلاعی نداشتم و در اولین جلسه رسیدگی عنوان کردم که لوله بخاری را برمیدارم آیا رای شورا به ضرر بنده میشود و اینکه من گزارش 110 دارم که او با دیوار نکشیدن خانه مرا نا امن کرده چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

اگر تامین دلیل انجام شده و کارشناس خسارت را تایید و مشخص نموده امکان محکوم شدن شما به خسارت وجود دارد