مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام. پدر ما املاک و زمین های زیادی داشته که حدود صد سال قبل توسط نامادری مان به فروش رفته و اکنون می خواهیم املاک را پس بگیریم. به شهرداری محل ملک و اداره ثبت مربوطه هم مراجعه کردیم ولی پاسخی دریافت نکردیم چون که هیچ گونه مدرکی نداریم. محل ملک هم حدودا بلد هستیم. حال باید چکار کنیم؟؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام درصورتیکه نامادریتان املاک پدریتان رابدون مجوزقانونی ویا باتوسل به اعمال متقلبانه مبادرت به فروش کرده میتوانیدباطرح شکایت نسنت به بازپس گیری املاک اقدام نمایید

تورابي‌  رستم‌پور

تورابي‌ رستم‌پور :

استان :

سلام باید به فروشنده قبلی و اداره برق مراجعه نمایید