مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث چگونه میتوان احیا نمود

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
پدر همسر اموالی داشته که اواخر عمر مبتلا به حواس پرتی و بیماری اعصاب بوده و او را برده اند محضر و اموال را بنام دامادش منتقل می کنند.یکی از فرزندان ناتنی بعد از فوت پدر وکالت فروش ملک را از بقیه وراث میگیرد و بدون اطلاع 4 فرزند دختر دیگر که از همسر دیگر پدر بودتد بفروش می رسانند . آیا دادخواست تقسیم ترکه کارساز هست یا نه .
اگر کارساز هست طرف شکایت در دادخواست تقسیم ترکه چه کسی باید قرار داده شود که بتواند در دادگاه پاسخگو باشد. ضمنا با استشهاد محلی گواهی انحصار وراثت انجام شده و سپس دادخواست تحریر ترکه داده شده و پس از استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک تهران ملکی بنام پدر مشاهده نگردیده است و کاشف که بعمل آمده قبل از فوت بنام دامادشان شده است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد