مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث پدر بزرگمان

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
پدر بزرگمان از اموال پدری خود سهم داشته است و تقسیم نموده بودند و نزدیک به 20 سال اموال در تصرف اینجانب بوده است چند سال پیش پدر بزرگمان فوت کرده است پدر بنده تنها فرزند ایشان بوده است به خاطر اعتیاد شدید کلا اموال چون اموال زمین کشاورزی است کلا دور و بر نبودیم چون خیالمان از بابت اموال راحت بود ک کسی مدعی نمیشود عموی پدر بنده با سواستفاده از اعتیاد پدرم به اداره جهاد کشاورزی رفته و گفته است برادرم وارث ندارد ک پدر اینجانب است و با مرور زمان ک چند وقت میگذرد و ما هم در جریان نبودیم بدون حضور ما برای خود سند گرفته است
خواهشاً راهنمایی کنید از کجا شروع کنم ک اموالمان برگردد با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مریم علیجان نیا ولوکلائی

سرکار خانم مریم علیجان نیا ولوکلائی :

سلام
بدوا به مرجعی که گواهی حصر وراثت صادر نمود مراجعه و ضمن اعتراض و ارائه مدارک مثبته نسبت به صدور گواهی حصر وراثت جدید اقدام و سپس مستند به آن دعوای ابطال سند در دادگاه حقوقی طرح نمایید.

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. نیاز به اخذتوضیحات بیشتری از شما هست، از طریق سایت تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی و جزئیات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقدام قانونی و ابطال سند وجود خواهد داشت
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند
و سپس دادخواست ابطال سند رسمی اقامه نمایید و مستندات و دلایل خود را به دادگاه ارائه نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب شما یک ساعت وقت نیاز دارد ، کلی باید توضیح دهید و مدارک ارایه دهید تا وکیل درست مشورت دهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با اثبات وجود وراث سند باطل میشود
ولی این کار شما نیست موضوعی تخصصی در حیطه کاری وکلا
میتوانید باچند وکیل صحبت کنید هرکدام شرایط مالی مناسب شما بود قرارداد بنویسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا گواهی انحصار وراثت را اخذ کنید و سپس دادخواست به خواسته ابطال سند رسمی را به ثبت برسانید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا باید گواهی حصر وراثت جدید دریافت کنید و سپس نسبت به ابطال سند اقدام کنید موضوع بسیار تخصصی می‌باشد برای جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوق خود بهتر است از تخصص وکلای سایت استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا اثبات مالکیت کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
سوالتون خیلی نامفهومه و در کل برای اظهارنطر دقیق نیازه مدارکتون بررسی بشه و حضورا گفتگو صورت بگیره.با این کیفیت نمیشه پاسخ داد.