مشاوره حقوقی رایگان - سهم شراکت

سلام بنده با فردی در دفتر بیمه قرار به شراکت و نوشتن قرارداد مشارکت گذاشتم و قرار بر این بود بنده دفتر تهیه کنم و ایشان مجوز بیارن و وسایل و تجهیزات دفترم مساوی از طرف همدیگر تهیه شود ولی ایشان گفتند دفتر با مجوز برابری کرده بصورت 50 50 سهم بندی شود در صورتی اجاره با بنده باشد و اگر اجاره بخواهد از محل درامد باشد باید 60 درصد ایشان و 40 درصد من باید سهم بندی کنیم ایا صحیح است لطفا راهنمایی کنید ؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام ملاک عمل شما مفادقرارداداست وچنانچه شریکتان برخلاف قراردادعمل میکندمیتوانیدازطریق مراجع قضایی اقدام کنید