مشاوره حقوقی رایگان - شهید محسوب میشود یا خیر

سربازی معاف از رزم حین خدمت و در پست نگهبانی (در ارتش) دچار افت هوشیاری پس از انتقال به بیمارستان دچار مرگ مغزی گردیده و فوت میشود حکم مراجع ذی صلاح در رابطه با فوت ایشان مرگ حین خدمت بوده است ایا امکان درخواست شهید برای ایشان وجود دارد؟ به چه مرکزی مراجعه شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

http://rrk.ir/Laws/PrintLaw.aspx?Code=1882 به این لینک مراجعه شود ایین نامه تعیین و احراز مصادیق عملی شهید و شرایط شما در بند 9 ماده یک در حکم شهید هست