مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه و مستثنیات دین

باسلام و عرض ادب
پدر بنده مدتیست فوت کردن و همسر برادرم خانه پدری را توقیف کرده برای گرفتن مهریه از سهم الارث برادرم. درحالی که ما در خانه زندگی میکنیم و برادرم هم خانه ای جدا از خود ندارد و در کنار ما زندگی میکند. آیا خانه مستثنیات دین محسوب میشود و آیا راهی برای از بین بردن توقیف وجود دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام بستگی به قیمت منزل و تعداد طبقات و شهر محل سکونت دارد و البته نظر قاضی اجرای حکم که تا چه میزان از قیمت منزل را مستثنیات بداند علی ای حال جز مستثنیات هست مگر قیمتی بالا داشته باشد