مشاوره حقوقی رایگان - توقيف ارثيه در صورت سكونت در آن

سلام همسر بنده از اوائل بهمن ماه به دليل بر ملا شدن رابطه نامشروع خانه را ترك كرده و در منزل پدرش است و در 15 اسفند ماه مادر بنده فوت نموده است و الان 24 فروردين ماه مهريه رو به اجرا گذاشته است ميخواستم بپرسم كه با توجه به اينكه بعد از ترك همسر بنده ، من در خانه مادرم سكونت دارم و الان هم فوت كرده است
ميخواستم بپرسم كه باتوجه به اينكه من ملك ديگري ندارم و فقط ارثيه مادري رو دارم كه در آن سكونت دارم همسر ميتواند ارثيه كه به عنوان سر پناه من و خواهر و برادرهاي من است توقيف نمايد؟

پاسخ ها :

توقیف خانه ارثی مستثنیات دین برای مهریه خانه مستثنیات دین ارثی توقیف سهم الارث بابت مهریه مستثنیات دین مهریه از ارث مهریه