مشاوره حقوقی رایگان - خانه مستثنیات دین

سلام ، بنده یک واحد آپارتمان در زادگاه خودم خریداری کرده ام که در اختیار مادرم است و در شهر دیگری که مشغول به کار هستم یک واحد آپارتمان رهن و اجاره کرده ام. آیا واحد آپارتمانی که در شهر خودم خریداری کرده ام جزو مستثنیات دین محسوب می شود؟ همسر بنده می تواند واحد آپارتمانی که مالک آن هستم و در اختیار مادرم هست توقیف نماید ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با توجه به اوصاف بیان شده,خیر,جزومستثنیات دین نبوده وقابل توقیف می باشد.