مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته و جعل

با سلام احتراما به استحضار وکلای مجرب می رسانم که اینجانب حدود 3ماه پیش ابلاغ دادنامه مطالبه سفته امدم تو سیستم ثنا که 300میلیون محکوم شده بودم ولی من خواهان را نمیشناختم اطلاع نداشتم که 20 روز مهلت تجدید نظر خواهی دارم الان 50 روزش گذشته درضمن من به هیچکس سفته واسه بدهکاریم ندادم این طرفم نمیشناسم امااصلا بدهی به این آقا نداشتم میتونم ازش شکایت کنم از کجا آورده اینا را وقتی حکم قطعی شده رفتم دادگاه گفت حق تجدیدنظر خواهی و اعاده دادرسی گذشته چیکار کنم میشه جعل شکایت کرد وقتی حکم قطعی شده ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام میتونین واخواهی کنین.شکایت جعل هم محفوظ بوده

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر مطمئن باشید که سفته ای را امضا نکرده اید و یا حتی به شخص دیگری غیر از این خواهان نداده باشید ( اگر به شخص دیگری داده باشید او میتواند با پشت نویسی به دیگری منتقل نماید ) شکایت جعل در دادسرا میتوانید مطرح نمایید و در صورت اثبات جعل در دادگاه کیفری تقاضای اعاده دادرسی در دادگاه حقوقی نمایید .
با سپاس نصیری اوانکی