مشاوره حقوقی رایگان - قتل عمدی

سلام و احترام میگم سال 95 قتل عمدی پدرم را انجام داده سوال 97 حکم قصاص صادر شده و سال 98 دیوان عالی کشور طی شده و مراسم استیذان قصاص من 16 سالمه دادستان نامه به پزشک قانونی داده ایا من محجور هستم یا خیر ؟ میشود ایا به نامه پاسخ نداد اگه جواب ندیم چه میشود ؟ و آیا میشود تا 18سال قانونی صبر نمود ؟ آیا پزشک قانونی فقط مصاحبه میکنید یا سی تی اسکن مغز را انجام برای اثبات محجور بودن انجام می دهد یا فقط مصاحبه هست لطفا راهنمایی م کنید.

پاسخ ها :

قتال عمدی زیر سن قانونی قتل عمدی توسط محجور قتل عمدی پدر توسط فرزند قتل عمدی قتل محجور